Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler.

Ingredienser du vil lykkes med!
Meny
 • Alimenta flytter inn i nye lokaler langs E6 på Lindeberg utenfor Oslo

  Alimenta AS, en av landets største leverandører av råvarer, ingredienser og smak til matprodusenter, flytter hele sin virksomhet til den nye næringsparken, Bulk Park Lindeberg, utenfor Oslo i 2019. - Selskapet er i medvind, vi vokser og trenger større lokaler, sier en fornøyd daglig leder i Alimenta, Morten Andersen.

  Alimenta vil nå få 6 000 kvadratmeter å boltre seg på ved Lindeberg, langs E6, mellom Oslo og Gardermoen.
  - Vi flytter inn med lager, produksjon, kontor, laboratorium, pølsemakeri, utviklingskjøkken, prøvebakeri, samt kjøle og fryseområder. Vi har store forventninger til dette, sier Andersen som tar med seg 41 ansatte til de nye lokalene i Sørum Kommune. 

  Bulk Infrastructure AS, som eier og utvikler området, forteller at etterspørselen etter næringsbygg langs landets største innfartsårer er meget høy.

  - Slik lokalisering som Alimenta nå får, er såkalt indrefileten for lager og logistikkbygg i bransjen. Vi opplever 
  stor interesse for denne og lignende eiendommer i porteføljen vår, sier Peder Nærbø i Bulk Infrastructure AS.

  Bulks nye industriområde, Bulk Park Lindeberg, er et område på ca. 250 dekar. Det ble i forrige uke kjent at maskinleverandøren AS Sigurd Hesselberg også flytter inn på området i 2020.

    
  - Dette er en av få tomter mellom Oslo og Gardermoen med spesielt god kollektiv tilknytning. Lindeberg togstasjon 
  ligger tett inntil tomten og vi ser at dette er et attrakelement for industribedrifter som ønsker å skape aktivitet i kommunen, fortsetter Nærbø


  Bulk Infrastructure AS er en ledende eiendomsutvikler innen lager, logistikk- og industribygg i Norge.

  Selskapet har utviklet bygg og eiendommer tilsvarende mer enn 400 000 kvm og siden 2010 og solgt eiendom for mer enn 4,6 mrd. NOK siden oppstarten i 2006.

Daglig leder Morten Andersen i Alimenta (til venstre) og Peder Nærbø i Bulk I

Daglig leder Morten Andersen i Alimenta (til venstre) og Peder Nærbø i Bulk I