Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler.

Ingredienser du vil lykkes med!
Meny
 • Informasjonskapsler

  Dette nettstedet inneholder informasjonskapsler (cookies).

  I følge «Cookieparagrafen» (fra 01. juli 2013) skal alle som besøker et nettsted med informasjonskapsler få informasjon om at nettstedet inneholder informasjonskapsler, hva disse brukes til og hvordan informasjonskapsler kan unngås.

  Informasjonskapsler brukes av nettleseren din for å lagre midlertidige valg. En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres i din nettleser, og som gjør at vår server kan identifisere brukeren. Hvis du ikke vil akseptere informasjonskapsler kan dette administreres i nettleseren din. Der kan også tidligere lagrede informasjonskapsler slettes. Fremgangsmåte for dette er individuelt fra nettleser til nettleser. Se nettleserens hjelpesider for mer informasjon.


  Hvordan bruker alimenta.no informasjonskapsler?

  Alimenta.no bruker informasjonskapsler fra Google Analytics. Google Analytics gjør det mulig for oss å samle inn og analysere data. Google Analytics tar i mot informasjon om hvordan du finner våre nettsider og hvordan den brukes. Denne informasjonen inneholder aldri noen personlige opplysninger da samtlige brukere analyseres som en gruppe. Google Analytics hjelper oss å optimalisere funksjonalitet og gi deg den beste brukeropplevelsen.


  Blokkere og slette informasjonskapsler

  Du kan blokkere informasjonskapsler ved å stille inn dette i nettleseren. Men vær da klar over at nettsiden ikke vil fungere optimalt. Fremgangsmåte for blokkering av informasjonskapsler er individuell fra nettleser til nettleser.