Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler.

Ingredienser du vil lykkes med!
Meny
 • Om Alimenta

  Alimenta betyr mat på latin, og det er det vi driver med. Vi leverer råvarer, ingredienser og smak som inngår i produksjon hos store og små matprodusenter.

  Alimenta AS ble etablert i 2002 og arbeider med utvikling, salg og distribusjon av ingredienser til næringsmiddelindustrien i Norden. Vi er 41 ansatte fordelt på salg, produksjon, lager og administrasjon.

  Vi jobber med et stort antall leverandører fra mange land, som gjør at vi kan være en totalleverandør til norsk næringsmiddelindustri. Vårt fokus er på innovasjon og videreutvikling av våre kunders produkter, og har derfor en egen utviklingsavdeling som bistår våre kunder. Vi har fagfolk med høy kompetanse innenfor de aller fleste områder av matproduksjon.  

  I vår produksjon produserer vi kundeunike blandinger og vi er fleksible på kvantum og pakningsstørrelser. Vi er sertifisert etter ISO 22000 og FSSC 22000, som kvalitetsikrer det arbeidet vi gjør.   

  Vi ønsker at våre kunder skal oppleve følgende fra oss:

  • Nyheter og innovasjon
  • Effektive leveranser til konkurransedyktige betingelser
  • En fleksibel og løsningsorientert organisasjon
Bitemperature