Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler.

Ingredienser du vil lykkes med!
Meny
 • Vår og sommer 2019

  Våren og sommeren nærmer seg. Har du smaken klar? Trenger du hjelp til å finne den riktige grillsmaken for dine produkter? Vi bistår mer enn gjerne våre kunder med utvikling og rådgivning i nye produkter for våren og sommeren 2019. Ta kontakt for en prat!

 • BBQ World Championship 2019

  Det Norske Grillandslaget er i år igjen på plass i Memphis i BBQ VM, 15-18 mai. Laget har opp igjennom årene fått mange gode resultater i Memphis og har store ambisjoner for årets konkurranse. Alimenta er også i år sponsor, som vi har vært de siste årene. Vi håper på heder og ære til laget og ønsker de lykke til! 

  Se mer her
 • Alimenta & DuPont/Danisco

  Alimenta har ansvaret for salg og distribusjon av Dupont/Daniscos og Solaes produkter i Norden innenfor utvalgte områder som kjøtt, fisk, ferdigmat, sauser, majoneser og desserter. Produktspekteret er veldig bredt. Eksempler på produkter er: fortykningsmiddel, emulgatorer, enzymer, antioksidanter, sukkererstaninger og soya. Ta kontakt med oss for mer informasjon. 

   

  Les mer om produkter her